Jip en Janneke muurschildering

jip en janneke muurschilderingJip en Janneke muurschildering

Een Jip en Janneke muurschildering past perfect bij ieder geslacht! Er zijn daarnaast een heleboel andere leuke Jip en Janneke spulletjes te koop voor kinderen, zodat je met een paar simpele dingen al een echt thema-kamertje kan maken!

jip en janneke muurschildering
Jip en Janneke met Takkie en Siepie, vogeltjes en tulpen.

Deze Jip en Janneke muurschildering is ongeveer 2 tot 2,5 meter breed. Je kunt hem zwart-wit laten, of juist bonte kleuren toevoegen zo veel je wilt.

Prijs: € 300,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

jip en janneke muurschildering
Jip en Janneke in de zee

 

Deze Jip en Janneke muurschildering is langwerpig, dus leuk als je ergens tussen meubels een verticale strook kale muur wilt opvrolijken. Boven een laag bed staat het ook goed. De meeuwen kunnen ook worden verspreid door de rest van het kamertje.

Prijs: € 330,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

 

muurschildering takkie jip en janneke
Takkie met voetstapjes over de hele muur

Een leuk alternatief is deze Takkie muurschildering. Het is een vrij eenvoudige manier om toch het hele kamertje leuk aan te kleden. Zeker als je niet zo'n heel groot kamertje hebt, of je wilt het niet te druk maken is deze Takkie met zijn voetstapjes een echte aanrader.

Prijs: € 220,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: ½ dag

 

Jip en Janneke babykamer
Jip en Janneke klimmen tegen de kast aan

Deze schildering is heel leuk en speels als je een losse kast in je babykamer hebt voor babykleertjes! De hoogte en grootte van Jip en Janneke pas ik aan op de afmetingen van de kast, zodat de verhoudingen altijd kloppen.

De Takkie die op de kast staat, is een knuffel die je kunt kopen in diverse afmetingen. Uiteraard is het ook een mogelijkheid om Takkie of Siepie op de kast erbij te schilderen!

Prijs: € 240,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: ½ dag.

Nog meer Jip en Janneke muurschilderingen

Ik vind een Jip en Janneke muurschildering altijd leuk om te maken, omdat het zo tijdloos is en ik mezelf de boekjes van vroeger ook nog goed kan herinneren! Bekijk hieronder de foto´s van de Jip en Janneke muurschilderingen die ik al gemaakt heb. Van een kleine afbeelding van Takkie of Siepie tot volledig gevulde muren met Jip en Janneke en gekleurde ballonnen. Ook andere figuren van Fiep van Westendorp zijn mogelijk, bijvoorbeeld Pluk van de Pettenflat, Minoes, Dikkertje Dap en Floddertje enz.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

We hebben een muurschildering laten maken door Saskia. We zijn er heel erg blij mee. Saskia werkt heel netjes en snel. Een echte aanrader om je kamer iets extra‘s te geven"

Prijs van een Jip en Janneke muurschildering

De prijzen van een Jip en Janneke muurschildering liggen tussen de 150 euro voor één figuur van bijvoorbeeld Takkie tot 300 euro voor een volledig gevulde muur met ballonnen.

Muurschildering kosten

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Méér muurschildering inspiratie opdoen?

muurschildering sprookjesbos madagascar muurschildering forever friends kinderkamer muurschildering disney muurschildering dumbo dombo me to you muurschildering

 

muurschildering draakje dirk Winnie the pooh

naam op de muur kinderkamer

 

muuurschildering babykamer

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 6,395 Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *