Kinderkamer muurschildering

Kinderkamer muurschildering (van ±2-12 jaar)

Op een originele manier uw kinderkamer decoreren? Muurschilderingen  voor kinderkamers: Persoonlijk en uniek!

muurschildering planeten
Helemaal blij met zijn heelal met sterren en planeten

Véél leuker dan behang; een handgeschilderde muurschildering, zoals dit heelal met sterren en planeten.

U kunt bij mij terecht voor een op maat gemaakt schetsontwerp waarin ik uw persoonlijke wensen verwerk tot een spetterend eindresultaat. Ik houd hierbij ook rekening met de afmetingen van de muur en de stand van de meubels.

Alle kleuren meng ik ter plekke naar uw smaak.

 

 

dolfijn muurschildering
Grote dolfijnen muurbeschildering

Gek op dolfijnen? En echte meidenkamer met een prachtige dolfijnen muurschildering. De verschillende golvende aquatinten geven de kamer een prachtige uitstraling zonder te druk te worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een ontwerp voor een dergelijke schildering te maken met andere zeedieren zoals tropische vissen, koraal en noem maar op.

De prijs van deze muurschildering is op aanvraag, vul hiervoor vrijblijvend het contactformulier in!

Muurschildering jungle book kinderkamer
Muurschildering jungle book kinderkamer

Uiteraard blijven Disney muurschilderingen ook altijd populair. Tover de kinderkamer om tot een oerwoud met deze Jungle Book muurschildering bijvoorbeeld. Leuk te combineren met een stoer steigerhouten stapelbed en speelgoed jungle dieren. De afmeting is ongeveer 2 meter hoog bij 3 meter lang. Prijs: 700 euro incl. btw en materiaal.

Benodigde tijd om te schilderen: 2 tot 3 dagen.

 

muurschildering kinderkamer kleine zeemeermin
kleine zeemeermin hoekontwerp

Ariel, de kleine zeemeermin muurschildering met Sebastiaan de kreeft en Botje het visje. Dit is een hoekontwerp, dat erg leuk staat als je niet zo heel erg veel ruimte in je kamer hebt maar er toch een volledige decoratie van wilt maken. Onder de schildering is nog ruimte open gelaten om opbergdozen voor speelgoed kwijt te kunnen.

Deze kinderkamer muurschildering kun je ook leuk combineren met andere attributen met een zee thema, denk bijvoorbeeld aan een visnet aan de muur, schelpen in de vensterbank en knuffels van zeedieren!

Prijs: 700 euro incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen.

Fijn contact en een prachtig resultaat. Wij zijn heel erg tevreden. Een aanrader!"

jungle muurschildering blacklight
Jungle blacklight muurschildering (overdag)
blacklight muurschildering laten maken
Jungle blacklight muurschildering ('s avonds!)

 

 

 

 

 

 

Stoere fantasie jungle muurschildering met een extra spetterend effect! Overdag heeft de schildering gewone kleuren, maar in het donker met een blacklight lamp er op gericht lichten de fluorescerende kleuren helemaal op, zoals de ogen van de dieren die in de struiken zitten!

Prijs is op aanvraag.

sprookjesbos muurschildering
Sprookjesbos muurschildering

Sprookjesbos muurschildering: Super gedetailleerde schildering waarin je steeds iets anders ontdekt: bijvoorbeeld een elfje, hert, raaf, libelle, vlinders, vos enz. Met zeer sprekende kleuren die de ruimte veel warmte geven. Het ontwerp voor deze kinderkamer muurschildering is gemaakt op maat naar de wensen van de klant. Uiteraard is het mogelijk om een sprookjesbos muurschildering te maken met andere figuren, zoals een eenhoorn, trollen, heksen, kabouters of meer bosdieren zoals eekhoorntjes, konijnen enz. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

 Wat een beeldige muur, je zou toch zo weer een kind willen zijn. Prachtig resultaat"

Hier onder vind u nog meer kinderkamer muurschilderingen die ik gemaakt heb. De mogelijkheden zijn eindeloos. Staat wat u zoekt er niet bij? U kunt mij altijd een bericht sturen via het contactformulier met uw wensen en bijgevoegde afbeeldingen!

Schrijf een bericht of vraag een prijs op:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 19,921 Times