Muurschildering babykamer

Babykamer muurschildering laten maken

Helemaal van deze tijd: het versieren van een babykamer met een originele muurschildering! Bent u zwanger en bezig met de inrichting van het droomkamertje van uw kleine spruit, dan kunt u de schildering helemaal aanpassen aan uw persoonlijke ideeën.

babykamer muurschildering tak
Japanse kersenbloesem tak

Ik maak alle muurschilderingen op maat naar uw wensen. De uitvoering wordt aangepast aan de beschikbare ruimte, rekening houdend met de stand van uw meubeltjes enz. Op die manier wordt het echt een uniek kamertje. Ik meng mijn verfkleuren altijd allemaal op de dag zelf, dit kan bijvoorbeeld passend bij de kleur van de gordijnen of het speelgoed zijn.

muurschildering babykamer
Eigen ontwerp voor een babykamer: een boom met verschillende dieren in pasteltinten

Qua onderwerpen sta ik voor van alles open! Het leukste vind ik het, om voor u een muurschildering te verzinnen die niemand anders heeft! U kunt mij uw wensen mailen via het onderstaande contactformulier.

Muurschildering babykamer bloesemtak
Witte bloesemtak met pimpelmeesjes op beige achtergrond

 

babykamer muurschilderingen
Naambordje met vogeltje

 

Naambordjes en andere leuke extra´s die u kunt toevoegen bij een bestaand ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan sterretjes, hartjes, vlindertjes in iedere gewenste kleur. Maar ook een een kleine tekst of gedichtje in sierletters. U kunt het lettertype en de kleur helemaal zelf bepalen.

Bekijk nog meer voorbeelden van extra´s die een muurschildering babykamer nog eens extra kunnen opvrolijken!

 Laat uw muurschildering babykamer door mij ontwerpen

Ik maak de muurschilderingen voor babykamers met duurzaam schildersmateriaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid. U hoeft niet lang te wachten op een muurschildering voor de babykamer, meestal kan ik binnen 6 tot 8 weken al bij u langs komen!

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan de ontwerpen helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een bepaalde kleurstelling, iets toegevoegd aan een bestaand ontwerp of juist iets precies nageschilderd? Er is heel veel mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken en een offerte aanvragen via het contactformulier.

Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van een muurschildering babykamer? Kijk dan bij prijzen.

Bekijk ook:

Reacties van klanten met hun bevindingen over het contact vooraf, mijn werkwijze en hun meningen over het eindresultaat!

Gisteren 2 hele gave muurschilderingen laten maken voor de baby kamer door Saskia de Wit! Echt een vakvrouw en een aanrader voor als je iets aparts wil in b.v je kinderkamer. Betrouwbaar bedrijf en niet te duur en zeker waar voor je geld."

Stel hier uw vraag:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 20,884 Times