Muurschildering babykamer

Portfolio van muurschildering babykamer:

babykamer muurschildering Lion King
Lachen naar de Lion King!

Helemaal van deze tijd: het versieren van een babykamer met originele muurschilderingen! Bent u zwanger en bezig met de inrichting van het droomkamertje van uw kleine spruit, denk dan eens aan een schattige muurschildering van me to you beertje, Woezel en Pip, Jip en Janneke, of vlindertjes met een naam op de muur in sierletters. Helemaal hip is bijvoorbeeld een boom met een schommeltje aan een tak met daarop een beertje, maar ik sta natuurlijk ook open voor alle andere leuke en creatieve ideeën!
Bekijk hieronder per onderwerp de foto´s en doe muurschildering inspiratie op.

Babykamer muurschildering

voor prijzen, klik op één van de categorieën

me to you muurschilderingMe to you babykamers: Muurschilderingen van me to you beertjes en blue nose friends. Beertje op een schommeltje, losse beertjes met speelgoed en nog veel meer! Bekijk hier het portfolio van de me to you beertjes.

De prijzen variëren van 150 tot 850 euro inclusief btw en materiaal.

Winnie the poohWinnie the Pooh babykamers: Allerlei kleurstellingen en diverse plaatjes en afmetingen mogelijk! Bekijk hier het portfolio van de Winnie the Pooh muurschilderingen.

De prijs van een Winnie the Pooh muurschildering ligt tussen de 150 en 850 euro inclusief btw en materiaal.

 

disney muurschilderingDisney muurschildering babykamer: Alle Disney figuren mogelijk!  Micky of Minnie Mouse, Dumbo, Jungle Book, Knabbel en Babbel, Frozen, Cars enz. enz. Bekijk hier alle foto´s van Disney muurschilderingen.

De prijs van een Disney muurschildering ligt tussen de 150 en 1200 euro inclusief btw en materiaal.

 

jip en janneke muurschilderingJip en Janneke muurschildering: Jip en Janneke met gekleurde ballonnen, Takkie, Siepie, alle andere tekeningen van Fiep van Westendorp. Ook Pluk van de Pettenflat, Floddertje enz. Bekijk hier de mogelijkheden.

De prijs van een Jip en Janneke muurschildering ligt tussen de 150 en 350 euro inclusief btw en materiaal.

forever friends muurschilderingForever Friends muurschildering: Forever Friends beertje in een hangmat, beertje op een wolk met sterretjes enz. Alle plaatjes zijn mogelijk. Bekijk hier de foto´s voor verschillende voorbeelden van Forever Friends muurschilderingen.

De prijs van een Forever Friends muurschildering ligt tussen de 150 en 600 euro inclusief btw en materiaal.

madagascar muurschilderingMuurschildering babykamer met tekenfilmfiguren. Denk bijvoorbeeld aan een muurschildering van de film Rio, Cars of Madagascar. Bekijk hier de voorbeelden.

De prijs van een animatiefilm muurschildering ligt tussen de 175 en 1250 euro inclusief btw en materiaal.

 

muurschildering sprookjesbosSprookjesbos muurschilderingen en andere natuur voor de babykamer. Denk aan elfjes, hertjes, paddestoelen enz. Ook leuk voor als de kinderen wat groter zijn! Bekijk hier het portfolio.

De prijs voor een sprookjesbos muurschildering variëert tussen de 450 en 1250 euro inclusief btw en materiaal.

muurschildering draakje dirkNog veel meer mogelijkheden voor de babykamer! Bijvoorbeeld muurschildering draakje Dirk in een boom of Nijntje muurschildering. Bekijk hier nog heel veel leuke foto´s en doe ideeën op. Zit wat u zoekt er niet bij? Stuur mij gerust een berichtje. Ik kan alles op maat maken en ontdek graag nieuwe onderwerpen.

 

naam op de muur kinderkamerAls extra bij een muurschildering babykamer kunt u een naam in sierletters op de muur laten schilderen. U kunt zelf bepalen welk lettertype u mooi vindt, de kleur en de stijl. Bekijk hier enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

 

muuurschildering babykamerLeuke extra´s die u kunt toevoegen bij een bestaand ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan sterretjes, hartjes, vlindertjes in iedere gewenste kleur. Maar ook een een kleine tekst of gedichtje in sierletters. U kunt het lettertype en de kleur helemaal zelf bepalen. Kijk hier voor voorbeelden van extra´s die een muurschildering babykamer nog eens extra kunnen opvrolijken!

 Zit wat u zoekt hier niet bij? Misschien is het laten maken van een origineel ontwerp op maat dan iets voor u!

Ik maak de muurschilderingen voor babykamers met duurzaam schildersmateriaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid. U hoeft niet lang te wachten op een muurschildering voor de babykamer, meestal kan ik binnen 1 of 2 weken al bij u langs komen!

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan de ontwerpen helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een bepaalde kleurstelling, iets toegevoegd aan een bestaand ontwerp of juist iets precies nageschilderd? Alles is mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken en een offerte aanvragen via het contactformulier.

Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van een muurschildering babykamer? Kijk dan bij prijzen.

Bekijk ook:

Reacties van klanten met hun bevindingen over het contact vooraf, mijn werkwijze en hun meningen over het eindresultaat!

Gisteren 2 hele gave muurschilderingen laten maken voor de baby kamer door Saskia de Wit! Echt een vakvrouw en een aanrader voor als je iets aparts wil in b.v je kinderkamer. Betrouwbaar bedrijf en niet te duur en zeker waar voor je geld."

Stel hier uw vraag:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 19,758 Times