Muurschildering boom

Muurschildering boom laten maken voor babykamer of kinderkamer

Je kunt je babykamer of kinderkamer ontzettend leuk versieren met een originele handgeschilderde muurschildering van een boom. In de takken van de muurschildering boom kan ik heel veel verschillende figuren voor u maken. Bijvoorbeeld beertjes, uiltjes, Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Knabbel en Babbel of een draakje. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ik maak er iets moois van!

Ik schilder alle natuur uit de losse hand, en ik pas de vorm van de boom en de stand van de takken aan op uw wensen en de beschikbare ruimte. Op die manier krijgt u altijd een schildering op maat en een persoonlijk eindresultaat.Ook qua kleuren is er van alles mogelijk. We kunnen het rustig houden in grijstinten met kleuraccenten naar keuze, maar ook in bruintinten zodat de boomstam aansluit bij de kleur van uw parket of laminaat.

 

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

babykamer meisje inspiratie
Olifant, boom en beertjes

Een grote boom met Me to You beertjes en een olifant in de hoek van de kamer met takken die naar twee kanten uitwaaieren. Hier is de combinatie grijstinten met roze accenten op een ondergrond die gebroken wit is van kleur. De stand van de takken heb ik aangepast op de meubeltjes, zodat die precies goed uitkomen met het ledikantje, de commode en de plank die boven de commode hangt. op deze manier komt de schildering goed tot zijn recht!

Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen

Prijs: Ongeveer tussen de € 485,- en € 795,- incl. materiaal en btw. afhankelijk van de gewenste grootte en het aantal details

 

kinderkamer muurschildering laten maken
Allerlei insecten, slakken, spinnen enz

Een natuurgetrouwe boom met diverse insecten zoals gekleurde vlinders, libelle, torren enz. Het ontwerp voor deze boom heb ik zó gemaakt, dat hij ook bij de posters past die elders in de kamer hangen.

Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen

Prijs: Ongeveer tussen de € 485,- en € 650,- inclusief materiaal en btw, afhankelijk van de gewenste grootte en het aantal details

winnie the poeh muurschildering
Winnie de Poeh boom met gedichtje, naam, bloemen, honingpotten enz

Boom met Winnie the Pooh babies, een geboortegedichtje, naambordje met de naam van je kindje en vrolijke kleuraccenten in groen en roze.

Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen

Prijs: Ongeveer tussen de € 600,- en € 800,- inclusief materiaal en btw, afhankelijk van de gewenste grootte en het aantal details

 

muurschildering babykamer
Eigen ontwerp voor een babykamer: een boom met verschillende dieren in pasteltinten

Boom met uiltjes en verschillende andere savannedieren in wat meer simpele vormen en in kleuren naar eigen keuze.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 385,- incl. btw en materiaal

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Zit de boom die u zoekt er niet bij? U kunt mij altijd vrijblijvend een foto of de omschrijving van uw idee mailen via het contactformulier.

muurschildering boom
Bloesemboom met dieren

Halve boom met Japanse kersenbloesem, eekhoorntje op de grond, vlinders en pimpelmeesjes. De achtergrond is zacht groen, kan ook leuk staan tegen een blauwe of zandkleurige ondergrond.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 420,- incl. btw en materiaal

Prijs van een muurschildering boom

De prijs van een muurschildering van een volledige boom ligt ongeveer tussen de 500 en 850 euro, afhankelijk van de afmetingen en gewenste details. De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte of heel zacht gekleurde gladde ondergrond.

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering boom?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 854 Times