Muurschildering Disney babykamer

Muurschildering Disney babykamer (0-2 jaar)

Muurschildering Disney babykamer
Disney Baby muurschildering

Alle Disneyfiguren zijn mogelijk! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.  Een muurschildering Disney babykamer kunt u helemaal aan laten passen naar uw wensen, zoals de kleurstelling, plaats en grootte van de figuren.

U kunt de figuren voor een muurschildering Disney babykamer door mij laten schilderen in alleen lijnen, volledig ingekleurd of juist in grijstinten, met of zonder achtergrond!

Een aantal voorbeelden:

kinderkamer muurschildering mickey mouse
Baby Disney figuren in vrolijke kleuren

Baby Mickey en Minnie Mouse op een schommel in een volledige boom met baby Pluto onderaan de stam. Een volledig gedecoreerde muur waarbij de figuren gezellig om het ledikantje heen zitten!

Afmeting: +/- 3m breed. Prijs: € 470,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

 

dombo muurschildering dumbo
Dombo met naam

Dombo muurschildering in kleur met sterretjes en de naam van je kindje in letters naar keuze die uit zijn slurfje komen. Staat vrolijk boven het bedje of de commode. Leuk om te combineren met een geboortegedichtje.

Afmeting 1,5x1,5 meter, prijs: 250 euro incl. Kan ook groter, prijs op aanvraag.

Benodigde tijd om te schilderen: een halve dag

 

muurschildering Knabbel en Babbel babykamer
Knabbel en Babbel onder een boom met eikeltjes

Knabbel en Babbel muurschildering. U kunt zelf de kleur van de lijnen bepalen. Die kan ik op de dag zelf voor u mengen, of ik kan uw eigen muurverf gebruiken. Leuk idee is bijvoorbeeld om 1 muur een andere kleur te verven en de lijnen dan met diezelfde verf te doen.

Prijs: € 300,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

Deze muurschildering kan eventueel worden uitgebreid met eikeltjes die doorlopen in de hoek naar een andere muur. Ook is het mogelijk om ergens anders in de kamer nog een andere figuur van Knabbel en Babbel te schilderen. Ik heb veel plaatjes waaruit u kunt kiezen! Ook andere figuren mogelijk in deze stijl.

bambi muurschildering
Bambi, Stampertje en Knabbel en Babbel

Bambi muurschildering. Een relatief kleine muur toch prachtig decoreren met een kleurige muurschildering. De koof wordt op een speelse manier bij de rest van de muur betrokken door het vlindertje.

Bambi muurschildering met Stampertje en Knabbel en Babbel, kan uiteraard ook in combinatie met andere figuren uit de Bambi film!

Afmeting: +/- 1,5 tot 2m breed. Prijs: € 465,- incl. btw en materiaal. Groter kan ook, prijs is dan op aanvraag. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

 

lion king muurschildering
Lion King muurschildering boven commode

Lion King muurschildering: Kleine Simba, Timon en Pumbaa lopen over een tak door de jungle. De afmeting van de schildering kan worden aangepast aan de ruimte. Op het voorbeeld is hij ietsje breder dan de commode, dus dat is ongeveer 1,5 meter. Maar je kunt deze muurschildering natuurlijk ook uitbreiden en groter maken, zelfs beeldvullend over een hele muur is mogelijk!

Prijs bij deze afmeting: € 300,- inclusief btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

mickey mouse muurschildering
Baby Mickey en Minnie mouse op een schommel met een bloementak

"Wij hebben een muurschildering voor de babykamer laten maken. Alles, van afspraak maken tot afspraak zelf, is heel soepel gegaan. De schildering is uitgepakt hoe ik het wilde, op het laatst samen nog de puntjes op de "i" besproken. Fijn dat Saskia ook over kleurgebruik heeft meegedacht. Het is echt heel mooi geworden, een echte eyecatcher!"

Hieronder vindt u nog een aantal foto voorbeelden van een muurschildering Disney babykamer. Zit wat u zoekt er nog niet bij? Kijk dan ook eens bij Disney muurschilderingen voor kinderkamers (leeftijd 2 tot 12 jaar)! U kunt mij natuurlijk ook een plaatje sturen van wat u mooi vindt.

Op deze website vindt u ook een hele aparte pagina met Winnie de Poeh muurschilderingen voor babykamers.

Bekijk ook andere extra´s zoals glitters, naam in sierletters enz!

Prijs van een Disney muurschildering babykamer

Omdat iedere muurschildering maatwerk is, maak ik een offerte op basis van uw persoonlijke wensen. Over het algemeen liggen de kosten van een leuke Disney babykamer muurschildering tussen de € 250 en € 850 euro incl. btw en materiaal. U kunt uiteraard vrijblijvend een prijs opvragen via het contactformulier.

Muurschildering kosten algemeen, extra info

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Ga naar FAQ

Méér muurschildering inspiratie opdoen?

muurschildering sprookjesbos madagascar muurschildering forever friends kinderkamer muurschildering me to you muurschildering

 

Winnie the pooh muuurschildering babykamer muurschildering draakje dirk jip en janneke muurschildering

naam op de muur kinderkamer

 

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering Disney babykamer?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 10,162 Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *