Muurschildering Me to You

Muurschildering Me to You

muurschildering me to you
muurschildering me to you roze

me to you muurschilderingWilt u een muurschildering me to you laten maken? Een me to you muurschildering van beertjes is helemaal in! Hieronder vindt u foto´s van de me to you muurschilderingen die ik al gemaakt heb. Van één plaatje tot volledige me to you kamers met verschillende beertjes, een boom met een schommeltje enz!

U kunt de kleuren en stijl aangeven die u wilt. Dus bijvoorbeeld tinten die passen bij de accessoires die u al heeft.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

me to you muurschildering babykamer
Muurschildering laag bij de grond: twee beertjes zittend op een boomstam
beertjes muurschilderij
Beertjes zittend op een boomstam met bloemetjes

Twee beertjes zittend op een boomstam met bloemetjes, vlinders, sterretjes en een leuke tekst voor boven het bedje. De roze kleuraccenten kunnen ook worden aangepast naar een andere kleur naar keuze. Leuk als je kindje wat ouder is en gaat kruipen, dan zit deze Me to You muurschildering precies op ooghoogte!

Afmeting van de boomstam is ongeveer 2 meter breed, tekst ongeveer 1 meter breed.

Prijs: € 375,- incl. btw en materiaal. Tijd die nodig is om te schilderen: 1 dag

babykamer muurschildering beertjes
Twee beertjes op een tak boven de commode

Twee beertjes op een tak. Lengte van de tak ongeveer 2 meter, 1 beertje op een schommel en de andere hangend in de boom. Met 3 vlindertjes. Kan ook in spiegelbeeld.

Prijs: € 265,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1/2 dag.

Opties: Kleuren van de vlinders, blaadjes en beertjes kunt u helemaal zelf bepalen. Ook in bruintinten in plaats van grijstinten mogelijk.

babykamer schilderij beertje
Mintgroene babykamer met me to you muurschildering

Beertje op een schommeltje aan een tak met 2 vlindertjes. De kleur van de muur is mintgroen. Lengte van de tak ongeveer 1,5 meter. Prijs: € 250,- incl. materiaal en btw.

Opties: Kleuren van de bladeren en vlinders kunt u geheel zelf uitkiezen, ook mogelijk om deze op de dag zelf nog te mengen. Ook uitvoerbaar in bruintinten ipv grijs.

 

 

muurschildering babykamer me to you
Me to you beertje met voetbal en blauwe accenten

Beertje met een voetbal in grijstinten met blauwe accenten. Uitvoerbaar op iedere kleur ondergrond, in dit geval licht taupe. Prijs: € 175,- incl. materiaal en btw voor een maximale hoogte van 1 meter, 225 euro voor een maximale hoogte tot 1,50 meter.

Opties: Extra speelgoed om het beertje heen, zoals een hobbelpaard, blokken met letters erin, rammelaar, drinkfles of speen.

 

 

muurschildering gedichtje babykamer
Gedichtje met beertje

Slapend beertje met een luiertje om en een naam in sierletters en geboortegedichtje naar keuze. Inclusief rammelaar, speen, fles en hartjes. Prijs: € 345,- incl. materiaal en btw. De grootte is ongeveer 1,5 x 1,5m.

Opties: U kunt de kleuren helemaal zelf bepalen. De tekst kan in elk gewenst lettertype uit Word of losse letters geschreven uit de vrije hand. Voorbeelden van geschilderde babynamen in sierletters vindt u hier.

 

muurschildering babykamer gedichtje
Muurschildering babykamer met gedichtje

Beertje met een drinkflesje, een rolletje verband en een veiligheidsspeld in de kleuren grijs en zacht geel. Inclusief twee vlinders en een gedichtje. Prijs: €250,- incl. materiaal en btw.

Opties: De kleuren van bijvoorbeeld het neusje, de voetjes en de vlindertjes kunnen worden aangepast in roze of blauw. U kunt kiezen uit diverse geboortegedichtjes en lettertypes.

muurschildering babykamer
Beertje kijkt uit een scheur

Beertje dat 'uit de muur komt'. Hoogte is normale kamerhoogte, breedte maximaal 1 meter. Prijs: € 150,- incl. materiaal en btw.

Opties: De vorm van de scheur kan worden aangepast, bijvoorbeeld om een reeds bestaande scheur in de muur te camoufleren. Kleuren kunnen worden aangepast naar uw smaak.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

 

 

me to you muurschildering babykamer
me to you hoek muurschildering

Hoekontwerp: een boom in de hoek van de kamer geschilderd, met aan de ene kant een schommeltje met een beer en een paardje, en aan de andere kant een olifantje met de naam van je kindje in sierletters. Inclusief vlindertjes. Grootte ongeveer 4 meter. Prijs: tussen de € 450,- en € 650,- incl. materiaal en btw.

Opties: Kan ook in bruintinten worden uitgevoerd in plaats van grijs. Details kunnen ook in blauw of roze. Als extra kunnen er ook bloemen bij geschilderd worden op de grond, een geboortegedichtje, vogeltjes, muzieknoten enz.

beertjes muurschildering me to you
Beertjes muurschildering volledige babykamer meisje

Boom in grijstinten met roze accenten. Aan de rechterkant een beertje met een speelmobiel en een beertje met een luier rolletje, aan de linkerkant een beertje dat hangt aan een schommel en op de grond een hobbelpaardje met speelblokken en een speentje. Versierd met sterren, vogeltjes en vlinders. De hoogte en breedte van de takken kan ik helemaal aanpassen naar de hoogte en de stand van de meubeltjes in het kamertje.

Leuke details van deze muurschildering vind je hieronder in het portfolio! Prijs: tussen de € 700,- en € 950,- incl. materiaal en btw afhankelijk van de gewenste grootte en aantal details.

Bekijk ook andere extra´s zoals glitters!

3d muurschildering
Door de schaduw krijg je een 3D effect

3D Effect! Beertje op een schommeltje aan een tak uit het plafond met een giraffe. Door de schaduw ontstaat een effect alsof het schommeltje los van de muur komt! Afmeting 1.50m. Prijs: € 285,- incl. btw en materiaal.

Hieronder vindt u nog een aantal fotovoorbeelden van nog meer mogelijkheden, óók van Blue Nose Friends (de andere dierenfiguren van Me to You). U kunt mij ook altijd een plaatje mailen!

Precies op de afgesproken tijd arriveerde Saskia om de besproken muurschildering van n Me to Youbeertje op onze kinderkamer te schilderen. Het resultaat is supermooi geworden. Saskia is professioneel en ze werkt hard. Verder is ze heel prettig in de omgang en ze komt de afspraken na. Als je n muurschildering wil zou ik zeker Saskia benaderen!"

Prijs van een muurschildering me to you

De prijs van een me to you muurschildering ligt tussen de 150 euro inclusief btw voor een enkel beertje tot 750 euro voor een volledige me to you babykamer compleet met 4 beertjes, een boom en een schommeltje, speelgoed, naam enz! De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte ondergrond.

Er zijn ook nog een hoop leuke extra's die muuurschildering babykamerje kunt toevoegen aan je muurschildering om het babykamertje helemaal af te maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartjes, vlindertjes, sterretjes, speelgoed of een gedichtje. Bekijk hier de mogelijkheden!

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Méér muurschildering inspiratie opdoen?

muurschildering sprookjesbos madagascar muurschildering forever friends kinderkamer muurschildering jip en janneke muurschildering disney muurschildering dumbo dombo

 

 

naam op de muur kinderkamer

 

 

Winnie the poohmuurschildering draakje dirkmuuurschildering babykamer

 Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering me to you?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 22,098 Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *