Muurschildering Winnie the Pooh

Winnie the poohMuurschildering Winnie the Pooh

Winnie the Pooh is nog steeds heel erg populair, nu ook voor muurschilderingen op de babykamer! Het leuke van een muurschildering Winnie the Pooh is dat hij zowel voor jongens als voor meisjes kan.

Ook kunnen de kleuren helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit grijstinten (met kleuraccenten naar wens), bruintinten (met kleuraccenten naar wens), pastelkleuren of felle kleuren. Elk resultaat is even leuk, het hangt er natuurlijk helemaal van af hoe bont je het wilt maken op de babykamer!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van een muurschildering Winnie the Pooh, mét de prijzen. Zit wat u zoekt er nog niet tussen? Stuur mij dan gerust een mailtje met het plaatje van uw voorkeur.

muurschildering winnie the pooh
Pooh met Tigger en Knorretje op een tak met vlinders, een pot honing en bloemen

Tak met Winnie the Pooh en vriendjes. Uitgevoerd in kleur, maar deze kleuren zijn wel licht gehouden om de babykamer niet te druk te maken. Lengte van de tak is in dit voorbeeld ongeveer 2,5 meter.

Prijs: € 295,- inclusief btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

winnie the poeh muurschildering
Winnie the Pooh en vriendjes op een tak met bloemen en honingpot

Deze muurschildering is uitgevoerd in zwart/wit (grijstinten) met kleuraccenten. In dit geval roze, dat is aangepast aan het behang dat elders in de kamer komt. Uiteraard is het ook mogelijk om dit in blauw te doen voor een jongetje of in groen voor een neutrale unisex babykamer.

Hier komt de tak uit het plafond in plaats van uit de zijmuur omdat er ook nog gordijnen komen te hangen, dit kan gelang uw wensen worden aangepast.

 

baby pooh muurschildering babykamer
Baby Pooh muurschildering beeldvullend kamerhoogte

Baby Winnie the Pooh met Tigger, Winnie, Knorretje en Eeyore in een boom met vlinders, bijen en honingpotten. Deze muurschildering heeft veel leuke details. De kleuren zijn nu een combinatie van taupe-tinten en turquoise tegen een heel licht beige achtergrond, maar kunnen worden aangepast naar uw keuze.

1,5 Dag nodig om te schilderen. Prijs: € 800,- incl. btw, voorrijkosten en materiaal.

muurschildering babykamer meisje
Winnie the Pooh en vriendjes

Winnie the Pooh en vriendjes voor een meisjeskamer in grijstinten met verschillende tinten roze. Prijs voor een breedte van 1.30m inclusief sterretjes: € 275,- incl. btw en materiaal.

Ook mogelijk met andere kleuraccenten of in grotere afmetingen.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

 

muurschildering babykamer Tigger
muurschildering babykamer Tigger

Muurschildering Tijgertje (ook wel bekend als Teigetje of Tigger) op een boomtak met vlindertjes. Breedte van de tak maximaal 1,5 meter, zodat er een bedje onder kan staan. Prijs; € 280,- incl. btw en materiaal.

Opties: Ook in grijstinten uitvoerbaar. Kan ook in spiegelbeeld. Kleuren van de vlindertjes kunt u zelf bepalen.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Het laatste wat we deden voor het slapen gaan was even in de babykamer spieken. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat."

Winnie the Pooh muurschildering
Winnie, Tijgertje, Knorretje en Eeyore in een boom

Hoekmuurschildering: Boom in de hoek van de kamer met naar beide kanten uitstekende takken, waarop een schommeltje met Eeyoore en Knorretje en de andere tak een klimmende Pooh en Tijgertje. Leuk om het babybedje en de commode onder te zetten! Deze muurschildering is uitgevoerd in de originele felle kleuren.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 tot 1,5 dag

Tijgertje muurschildering babykamer
Tijgertje muurschildering

Teigetje op een tak. De achtergrond kleur van de muur is heel licht taupe. Tijgertje in grijs met blauwe accenten in diverse kleuren blauw. Lengte van de tak ongeveer 2,5 meter. Optie is om de tak vanuit de muur te laten komen in plaats van uit het plafond. Ook mogelijk met meer vlindertjes of in combinatie met een naam in sierletters of een gedichtje.

Prijs: € 295,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

 

winnie the poeh muurschildering
Winnie de Poeh boom met gedichtje, naam, bloemen, honingpotten enz

Zeer uitgebreide boom met de baby figuren van Winnie de Poeh en heel veel leuke details zoals een geboortegedichtje naar keuze, naambordje met de naam van je kindje in sierletters, honingpotten, bloemen, vlindertjes en bijtjes. Uiteraard kunnen de kleuren ook hier worden aangepast op uw persoonlijke wensen.

Ik pas het ontwerp aan op de afmetingen van het kamertje, rekening houdend met de stand van de meubeltjes.

Prijs: € 1100,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen.

Hieronder vindt u nog enkele foto´s van Winnie the Poeh muurschilderingen. Zit wat u zoekt er niet bij? Geen enkel probleem! U kunt mij altijd het gewenste plaatje mailen via het contactformulier.

Prijs van een Winnie the Pooh muurschildering

De prijzen van een muurschildering Winnie the Pooh liggen tussen de € 150,- inclusief btw voor een enkele tekening van maximaal 1 meter breed tot ongeveer € 850,- voor een volledig gedecoreerde kamer met uitgebreide figuren op meerdere muren.

Muurschildering kosten algemeen, extra info

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Ga naar FAQ

Méér muurschildering inspiratie opdoen?

muurschildering sprookjesbos madagascar muurschildering forever friends kinderkamer muurschildering me to you muurschildering

 

 

naam op de muur kinderkamer  muurschildering draakje dirkjip en janneke muurschilderingdisney muurschildering muuurschildering babykamer

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: saskiadewit2011@hotmail.com

This Post Has Been Viewed 7,875 Times