Glitter muurschildering

Glitter muurschildering

glitter muurschildering
Zilveren en blauwe glitter op een vlindertje geven een extra speels en flitsend effect.

Glitters geven een muurschildering nét dat beetje extra. Met name voor een kinderkamer of babykamer is een glitter muurschildering een originele manier om de ruimte helemaal aan te kleden.

Aan alle muurschilderingen is glitter toe te voegen. U kunt dit van tevoren aangeven, maar ook nog op de schilder dag zelf beslissen. U kunt standaard kiezen uit goud, zilver, roze of blauwe glitters. Naar uw wensen kan ik natuurlijk ook extra andere kleuren glitter aan het assortiment toevoegen!

De meerprijs voor een glitter muurschildering ligt tussen de 15 euro extra voor een aantal kleine details tot 30 euro voor grotere oppervlakken.

glitter muurschilderij
Tinkerbell met roze en gouden glitters

We zijn supertevreden met het resultaat en we zullen zeker reclame voor je werk maken! Het is echt precies zo geworden als we hadden gehoopt dat het zou worden."

 

Je muurschildering nog meer ‘pimpen’? Denk ook eens aan een gedichtje, naam in sierletters of extra hartjes, sterretjes, vlindertjes of vogeltjes!

Vraag hier vrijblijvend informatie of een prijsopgave:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

This Post Has Been Viewed 1,174 Times