Kantoor muurschildering

Kantoor muurschildering laten maken

Bent u stickers, posters, fotobehang of de Kunstuitleen zat en wilt u eens iets anders op kantoor? Een gepersonaliseerde handgeschilderde kantoor muurschildering is helemaal van deze tijd kan écht een verschil maken in de uitstraling van uw bedrijfsruimte of kantoorpand.

kantoor muurschildering
Muurschildering gemaakt voor het nieuwe bedrijfspand van Mensen in Bedrijf

Tot de mogelijkheden behoort natuurlijk het door mij laten schilderen van uw bedrijfslogo, maar er kan uiteraard nog veel meer. Hier ziet u voorbeelden van een kantoor muurschildering die ik heb gemaakt aan de hand van een video op de website en de bedrijfsslogan daarin verwerkt in het lettertype van de site.

In de schildering heb ik gebruik gemaakt van de 3 basis kleuren van de nieuwe huisstijl: geel, bruin en grijs.

muurschildering laten maken
De muurschildering zorgt voor een warme sfeer in de ruimte

Op deze manier wordt iedere schildering uniek en is dit een echte toevoeging voor de sfeer van het pand! Samen met de collega's zijn we tot een warm resultaat gekomen waar iedereen zich prettig bij voelt.

Als u overweegt om door mij een kantoor muurschildering te laten maken, kunt u daarvoor vrijblijvend informatie opvragen via het contact formulier. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden!

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

 

This Post Has Been Viewed 335 Times