Lion King muurschildering

Lion King muurschildering laten maken

lion king muurschildering babykamer
Lachen naar de Lion King!

Zowel voor babykamers als voor kinderkamers is een Lion King muurschildering een prachtige decoratie en een echte aanwinst voor je kamertje! De kleuren zijn vrolijk en zowel voor jongens als meisjes geschikt.

U kunt een Lion king muurschildering door mij laten ontwerpen naar uw wensen. Hierbij houd ik rekening met de oppervlakte die we kunnen gebruiken en uiteraard ook met de stand van de meubels enz. Op die manier wordt het echt helemaal uw eigen schildering.

Ik maak gebruik van geurloze verf op waterbasis, dus het is niet schadelijk voor de gezondheid en de kleuren blijven jarenlang prachtig. Bovendien droogt deze verf snel, zodat het kamertje al binnen 1 dag volledig klaar kan zijn.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

lion king muurschildering
Schildering onder schuine wand, doorlopend over andere muur

Volledig beeldvullende Lion King muurschildering met warme tinten. In dit geval loopt de schildering nog ietsje door in de hoek over de andere muur, maar dat hoeft natuurlijk niet per sé. De plek en opstelling van de Lion King figuren kan ik helemaal aanpassen op de rest van de inrichting, ik zal indien gewenst een schets voor u maken voordat ik aan de slag ga.

De benodigde tijd voor een dergelijk landschap is 2 tot 3 volle dagen.

Prijs: de richtprijs voor deze schildering ligt ongeveer tussen de € 600 en € 800 incl. btw en materiaal. Dit is o.a. afhankelijk van de afmetingen van uw muur.

 

lion king muurschildering
Nala in grijstinten met fuchsia en turquoise accenten

Nala op een boomstam met bloemen en vlinders. Deze schildering is uitgevoerd in in grijstinten met kleuraccenten van fuchsia en turquoise. Leuk voor boven het bed of de commode.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 295,- incl. btw en materiaal

Zit wat u zoekt hier nog niet bij? U kunt mij altijd een afbeelding of omschrijving sturen van uw wensen via het contactformulier!

Wat zijn we ontzettend blij met de super super coole muurschildering die Saskia voor onze babykamer heeft gemaakt. Door jou is het kamertje nu dan echt af en heel uniek! Saskia is naast een super leuk persoon, erg professioneel, werkt gedetailleerd (en snel) en laat ruimte over voor eigen inbreng. Wij zijn onwijs tevreden en willen haar zeker aanraden!"

lion king babykamer muurschildering
Simba, Timon en Pumbaa wandelend over een tak

Simba, Timon en Pumbaa wandelend over een tak met jungle plantjes. De lengte van de tak is in dit voorbeeld ongeveer 2,5 á 3 meter.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 395,- incl. btw en materiaal

 

Prijs van een Lion King muurschildering

De prijs van Lion King muurschildering begint ongeveer bij 200 euro voor een enkele figuur tot ongeveer 800 euro voor een volledig gedecoreerde kamer met een beeldvullend landschap en leuke details en extra's. De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte of heel zacht gekleurde gladde ondergrond.

Er zijn ook nog een hoop leuke extra's die je kunt toevoegen aan je muurschildering om het helemaal af te maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartjes, vlindertjes, sterretjes, de naam van je kind in sierletters of een gedichtje. Bekijk hier de mogelijkheden!

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een Lion King muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl