Muurschildering babykamer inspiratie

Muurschildering babykamer inspiratie

babykamer muurschildering
Een origineel op maat gemaakt ontwerp met dieren

Ik maak originele ontwerpen op maat voor babykamer muurschilderingen. Bij het maken van de schets houd ik rekening met de stand van de meubeltjes en de afmetingen van uw muur, zodat de muurschildering er perfect in past!

Ook de gewenste kleurstelling kunt u aan mij doorgeven. Op die manier wordt het echt helemaal uw persoonlijke stijl.

Muurschildering babykamer inspiratie opdoen? Er zijn héél veel leuke en schattige muurschilderingen te bedenken voor de babykamer naast beertjes of Disney figuren! Hier vindt u nog een paar leuke ideeën.

Bekijk ook andere extra´s zoals glitters, naam in sierletters enz!

muurschildering meisje
Marie van de Aristokatten

Marie van de Aristocats op een schommel aan een tak met uitgebreide bloesem, slingerplanten, mos, vlindertjes en vogeltjes.

De breedte van deze schildering is ongeveer 2 á 3 meter. Ik pas deze aan op uw beschikbare ruimte.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

Prijs: € 395,- incl. btw en materiaal.

 

 

alfred j kwak muurschildering
Alfred J Kwak babykamer

Alfred Jodokus Kwak babykamertje met op de ene muur boven het bedje een muurschildering in zwart-wit en daarbij behorend voor de andere muur 3 kleine canvas schilderijtjes van 30x40 cm in kleur. U kunt door mij elk gewenst plaatje op canvas laten schilderen. Het canvas hoeft niet te worden ingelijst, want de zijkanten schilder ik ook mee.

Totaalprijs voor de muurschildering én de schilderijtjes naar keuze: €670,- incl. materiaal en btw. De benodigde tijd voor het maken van de schilderijtjes is ongeveer 2 weken, de muurschildering zelf duurt ongeveer 1/2 dag.

 


Deze muurschildering van een berglandschap met zon loopt over twee muren door, met daarbij speelgoedvliegtuigen aan de muur en het plafond. Ik kan het formaat van deze muurschildering helemaal aanpassen aan de afmetingen van uw kamer, rekening houdend met plaats van de deuren enz!

Woezel en Pip babykamer muurschildering laten maken
Woezel en Pip babykamer muurschildering

Woezel en Pip muurschildering: Deze is leuk te combineren met andere spulletjes van Woezel en Pip zoals boekjes, knuffels en opbergdozen. De afmeting en plaats van de schildering kan aangepast worden aan de grootte van de meubeltjes. Uiteraard zijn er ook andere plaatjes  van Woezel en Pip mogelijk!

 

 

bloesemtak muurschildering babykamer
De kleur van de pimpelmeesjes is aangepast op de meubels

Japanse kersenbloesemtak met pimpelmeesjes. De afmeting van de tak pas ik aan zodat hij precies mooi staat in de beschikbare ruimte. De kleuren kunnen ook worden aangepast naar uw wensen. Het is ook mogelijk om de tak te spiegelen, zodat hij van links naar rechts loopt indien dat beter uitkomt.

Lengte van de tak ongeveer 2 meter, prijs: € 285,- incl. btw en materiaal. Opties: Kan ook met andere soorten vogels. Kan ook groter, of meerdere takken.

Bekijk nog meer voorbeelden van bloesemtakken, bomen en andere natuur voor de babykamer en kinderkamer.

muurschildering babykamer
Forever Friends beertje in hangmat

Forever Friends muurschildering van een beertje in een hangmat (dit zijn andere beertjes dan de Me to You's!). In dit voorbeeld is de totale breedte van de takken ongeveer 3 meter.

Prijs: € 350,- incl. btw en materiaal.

Opties: De takken kunnen ook breder gemaakt worden. Uiteraard kunt u ook de kleuren zelf bepalen. Leuk voor boven het bedje!

Gisteren een ontzettend mooie muurschildering laten maken voor de babykamer! Wij zijn ontzettend tevreden. Komt met leuke ideeën om het een geheel en aangekleed te maken!"

Nog meer ideeën vind je hier:

Zit uw muurschildering babykamer inspiratie er niet bij? Stuur mij dan gerust een mailtje met uw wensen!

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering? Bekijk het hier

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl