Muurschildering Draakje

Babykamer muurschildering draakje Dirk laten maken

Ontzettend schattig voor zowel jongens als meisjes: een babykamer muurschildering van een draakje! Je kunt de muurschildering combineren met leuke spulletjes van het draakje zoals een dekentje en knuffels, zodat het een echt thema-kamertje wordt.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

muurschildering draakje babykamer
Slapend draakje op een boomtak

Muurschildering Draakje Dirk slapend op een tak met overhangende bloesem. Afmeting: de tak in dit voorbeeld is ongeveer 1,5 tot 2 meter lang. De kleuren en exacte afmetingen kunnen uiteraard helemaal worden aangepast op uw wensen.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 315,- incl. btw en materiaal.

muurschildering draakje dirk
Draakje met een slaapmuts op een wolk boven het babybedje

Draakje met een slaapmutsje slapend op een wolk met sterren. Super leuk voor boven het bedje of de commode en eventueel uit te breiden met de naam van je kindje in sierletters of een geboortegedichtje.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 270,- incl. btw en materiaal.

Zit wat u zoekt er niet bij? U kunt mij altijd vrijblijvend mailen met een plaatje of een omschrijving van uw wensen via het contactformulier.

Onwijs blij met de muurschildering! Tot in detail strak afgewerkt."

babykamer muurschildering draakje dirk
Draakje slapend in een boom

Boom in de hoek van de kamer met een slapend draakje in grijstinten met roze kleuraccenten. Kan uiteraard ook met andere kleuren. De exacte afmeting van de boom en de plaatsing van de takken maak ik op maat aan de hand van de afmetingen van uw muur en meubeltjes.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 425,- inclusief btw en materiaal

 

draakje dirk muurschildering
Draakje met naam en glitter

Draakje met de naam van je kindje in sierletters en glitters in het kroontje. De kleuren kunnen naar uw wensen worden aangepast, ook de glitter kan in diverse tinten: zilver, goud, roze, blauw, parelmoer, wit, rood, paars, groen, of mintgroen.

 

 

draakje dirk muurschildering babykamer
Zittend draakje met strik en naam

Als extra bij een draakjes muurschildering kun je ook nog een tweede draakje op een andere muur toevoegen; denk maar aan een leuk accent bij het bedje of de commode. Bijvoorbeeld dit schattige zittende draakje met de naam van je kindje.

Prijs van een muurschildering draakje

muurschildering draakje dirk babykamer
Draakje met magnolia in paars

De prijs van een muurschildering van Draakje Dirk begint ongeveer bij € 225,- voor een enkele tak met 1 draakje tot ongeveer € 500,- voor diverse draakjes in verschillende houdingen door het hele kamertje heen verspreid en leuke details en extra's. De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte of heel zacht gekleurde gladde ondergrond.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Er zijn ook nog een hoop leuke extra's die je kunt toevoegen aan je muurschildering om het babykamertje helemaal af te maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartjes, vlindertjes, sterretjes, vogeltjes, een gedichtje enz. Bekijk hier de mogelijkheden!

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering draakje?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl