Muurschildering kosten groot formaat

Muurschildering kosten: wat kost een muurschildering van groot formaat?

Muurschildering Trevi fontein, € 350,-
Muurschildering Trevi fontein, € 350,-

U heeft de ruimte en wil een grote muurschildering laten maken. Bijvoorbeeld een landschap muurschildering of een hele kinderkamer vol Disney prinsessen. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van grote muurschilderingen, bijvoorbeeld muurschilderingen die doorlopen in een hoek of die in full colour volledig een hele muur beslaan. Elk onderwerp kan in principe gemaakt worden, van fantasie landschappen, bloemen, gebouwen, luchten of voedsel tot aan dinosaurussen of nageschilderde foto´s.

muurschildering gebouw
muurschildering gebouw

Bent u benieuwd naar de kosten van een muurschildering van dit formaat? Mijn prijzen starten bij 450 euro incl. btw en materiaalkosten voor een muur van 3 meter lang. Grotere oppervlakten of heel bewerkelijke ontwerpen stijgen uiteraard iets in prijs, zoals onderstaande muurschildering Hollands landschap van 6 meter lang. Eventuele bijkomende kosten zijn:

 • Voorrijkosten € 39,50 incl. btw per dag
 • Optioneel kan de muurschildering worden afgelakt voor bescherming, kosten afhankelijk van de afmeting.
 • Heeft u zelf nog geen voorbeeld of ontwerp en wilt u dat ik dit voor u maak dan kost dit 89,50 incl. btw, vooraf te voldoen.

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie over muurschildering kosten. Ik beantwoord telefonisch of per mail zo snel mogelijk al uw vragen en denk graag met u mee. Bel, SMS of WhatsApp 06-13392762, of gebruik onderstaande contactformulier.

Heeft u wel een idee, maar nog geen ontwerp? Kijk dan eens bij muurschildering laten ontwerpen.

Muurschildering jungle book kinderkamer
Muurschildering jungle book kinderkamer

Deze jungle book muurschildering is in full color gemaakt en heeft zeer veel leuke details. De afmeting is 2.20 m x 3.20 m. Uitgevoerd op een gladde witte muur is de prijs voor deze jungle kinderkamer € 800,- inclusief btw, materiaal en voorrijkosten.

Klaar in minimaal 2 dagen, maximaal 3 dagen

 

 

winnie the pooh muurschildering
Baby Pooh muurschildering in taupe tinten met groene accenten

Pooh babies babykamer in bruin/grijstinten met kleuraccenten. Gedetailleerd met bijvoorbeeld bijen, vlinders, bloemen en potten met honing. Beeldvullend zonder te druk te worden! Prijs 800 euro inclusief btw, materiaal én voorrijkosten.

Klaar in minimaal 1 dag, maximaal 2 dagen

 

 

 

muurschildering landschap
Besneeuwde bergen

Berglandschap gemaakt naar inspiratie van persoonlijke vakantiefoto´s. Breedte ongeveer 2 tot 3 meter. Prijs 650 euro inclusief btw en materiaal.

Klaar in minimaal 2 dagen, maximaal 3 dagen

 

 

 

muurschildering sprookjesbos
Sprookjesbos met paddenstoelen, vlinders, een elfje, hert, vos en libelle
muurschildering babykamer bos
Sprookjesbos met Bambi, paddenstoelen, konijntjes, vos en sprookjeshuisje

Sprookjesbos, diverse beeldvullende muurschilderingen gemaakt naar mijn eigen originele ontwerp naar uw wensen. Prijsklasse tussen 600 en 950 euro inclusief btw en materiaal, gebaseerd op muren van 2 meter tot 6 meter breedte.

Klaar in minimaal 2 dagen, maximaal 4 dagen.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een voorbeeld of een idee dat nog niet op de website staat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik help u graag met meedenken en het maken van een offerte op maat.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

This Post Has Been Viewed 5,478 Times

One thought on “Muurschildering kosten groot formaat

 1. Hilda Groothuis

  Saskia heeft in ons nieuwbouw in Arnhem een stukje oud Groningen weten te creeren. Saskia is hier 2 dagen mee bezig geweest. De muurtekening heeft absoluut onze verwachtingen overtroffen.

  Overigens communiceert Saskia snel over de e-mail en ze vraagt door over impliciete verwachtingen e.d. Daarnaast werkt Saskia zorgvuldig, netjes en is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

  Hilda en Matthijs

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *