Muurschildering Me to You beertjes

Muurschildering Me to You beertjes

muurschildering me to you
muurschildering me to you roze

Wilt u een muurschildering me to you laten maken? Een me to you muurschildering van beertjes is helemaal in! Hieronder vindt u foto´s van de me to you muurschilderingen die ik al gemaakt heb. Van één plaatje tot volledige me to you kamers met verschillende beertjes, een boom met een schommeltje enz!

U kunt de kleuren en stijl aangeven die u wilt. Dus bijvoorbeeld tinten die passen bij de accessoires die u al heeft. Ik meng alle kleuren naar wens op de dag zelf.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

 

babykamer muurschildering beertjes
Twee beertjes op een tak boven de commode

Twee beertjes op een tak. Lengte van de tak ongeveer 2 meter, 1 beertje op een schommel en de andere hangend in de boom. Met 3 vlindertjes. Kan ook in spiegelbeeld.

Prijs: € 265,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1/2 dag (alleen op maximaal 45 min. rijden van Ede)

Opties: Kleuren van de vlinders, blaadjes en beertjes kunt u helemaal zelf bepalen. Ook in bruintinten in plaats van grijstinten mogelijk.

 

babykamer muurschilderij beertje
Beertje met knuffelkonijn

Beertje met knuffelkonijn, bloemen, vlinders en hartjes. De gemiddelde breedte is ongeveer 1.20 meter, dit kan uiteraard worden aangepast op uw beschikbare ruimte en meubeltjes. Prijs: € 345,- inclusief materiaal en btw.

Opties: U kunt ook de naam van uw kindje, een leuke quote of geboortegedichtje toevoegen. De vlinders en/of hartjes kunnen ook nog op andere plekken in het kamertje worden geschilderd, zodat het thema overal leuk wordt doorgetrokken.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

muurschildering me to you
Boom in de hoek met diverse figuren

Hoekontwerp: een boom in de hoek van de kamer geschilderd, met aan de ene kant een schommeltje met een beer en een paardje, en aan de andere kant een olifantje met de naam van je kindje in sierletters. Inclusief vlindertjes. Grootte ongeveer 4 meter. Prijs: tussen de € 450,- en € 650,- incl. materiaal en btw.

Opties: Kan ook in bruintinten worden uitgevoerd in plaats van grijs. Details kunnen ook in blauw of roze. Als extra kunnen er ook bloemen bij geschilderd worden op de grond, een geboortegedichtje, vogeltjes, muzieknoten enz.

 

beertjes muurschildering me to you
Beertjes muurschildering volledige babykamer meisje

Boom in grijstinten met roze accenten. Aan de rechterkant een beertje met een speelmobiel en een beertje met een luier rolletje, aan de linkerkant een beertje dat hangt aan een schommel en op de grond een hobbelpaardje met speelblokken en een speentje. Versierd met sterren, vogeltjes en vlinders. De hoogte en breedte van de takken kan ik helemaal aanpassen naar de hoogte en de stand van de meubeltjes in het kamertje.

Leuke details van deze muurschildering vind je hieronder in het portfolio! Prijs: tussen de € 700,- en € 950,- incl. materiaal en btw afhankelijk van de gewenste grootte en aantal details. Bekijk ook andere extra´s zoals glitters!

 

babykamer muurschildering beertje
Beertje met luierrol, flesje, blokken en hobbelpaardje

Beertje met luierrol, flesje, speentje, blokken, sterren en hobbelpaard. De breedte is ongeveer 1,5 tot 2 meter. Leuk voor boven de commode of het babybedje.

In de blokken kan de naam worden geschilderd of de initialen van je kindje.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 325,- incl. materiaal en btw.

Meer foto's van Me to You beertjes muurschilderingen:

Hieronder vindt u nog een aantal fotovoorbeelden van nog meer mogelijkheden, óók van Blue Nose Friends (de andere dierenfiguren van Me to You). Zit wat u zoekt er niet bij? U kunt mij ook altijd een plaatje mailen!

Precies op de afgesproken tijd arriveerde Saskia om de besproken muurschildering van een Me to You-beertje op onze kinderkamer te schilderen. Het resultaat is supermooi geworden. Saskia is professioneel en ze werkt hard. Verder is ze heel prettig in de omgang en ze komt de afspraken na. Als je n muurschildering wil zou ik zeker Saskia benaderen!"

Prijs van een muurschildering me to you

De prijs van een me to you muurschildering begint ongeveer bij 200 euro voor een enkele tak met 1 beertje tot ongeveer 800 euro voor een volledig gedecoreerde kamer met een uitgebreide boom met diverse beertjes en leuke details en extra's. De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte of heel zacht gekleurde gladde ondergrond.

Er zijn ook nog een hoop leuke extra's die je kunt toevoegen aan je muurschildering om het babykamertje helemaal af te maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartjes, vlindertjes, sterretjes, speelgoed of een gedichtje. Bekijk hier de mogelijkheden!

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering me to you beertjes?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *