Muurschildering Minnie Mouse

Super gave meidenkamer: muurschildering Minnie Mouse!

Bent u op zoek naar een leuke meidenkamer decoratie, dan is een muurschildering Minnie Mouse een echte eye catcher op de babykamer of kinderkamer. Ik maak de muurschilderingen altijd helemaal op maat naar uw wensen. De kleuren meng ik op de dag zelf, dit kan gecombineerd worden met andere spullen op de kamer zoals gordijnen of speelgoed etc. Op die manier wordt het echt helemaal uw persoonlijke schildering.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

muurschildering minnie mouse
Minnie in een hart met bloemen en vogeltje

Minnie Mouse zittend op een gevlochten hart met bloemen en vogeltjes. De exacte plek waar de schildering mag komen en meest geschikte afmeting kunt u samen met mij bepalen op de dag zelf. In dit voorbeeld is de hoogte van de schildering ongeveer 1,5 tot 2 meter.

Ik maak gebruik van hoogwaardige verf op waterbasis. Deze is niet schadelijk voor de gezondheid, blijft heel lang mooi en droogt snel, waardoor het kamertje dezelfde dag al klaar is.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 315,- incl. btw en materiaal

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Vandaag heeft Saskia bij ons de muurschildering gemaakt. Vond t spannend omdat ik alleen de fotos op de website had gezien maar serieus, wat een kunstwerk heeft ze afgeleverd. Zo mooi en de details doen het schilderwerk echt leven. Bijna alles schildert ze uit de hand. Saskia is verder erg professioneel en verstond tot in de puntjes haar vak, kan haar echt aanraden! Ik ben erg kritisch van mezelf en echt superblij met het resultaat!"

mickey mouse muurschildering
Baby Mickey en Minnie mouse op een schommel met een bloementak

Baby Mickey en Minnie Mouse zittend op een schommel aan een tak met bloemen. De lengte van de tak is in dit voorbeeld ongeveer 1 tot 1,5 meter, maar die kan uiteraard worden aangepast op de beschikbare ruimte in uw kamertje. Leuk voor boven het ledikantje of de commode!

U kunt aan deze schildering nog heel veel leuke dingen toevoegen zoals een geboortegedichtje in sierletters naar keuze.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 295,- incl. btw en materiaal.

 

 

Prijs van een muurschildering Minnie Mouse

De prijs van een Minnie Mouse muurschildering begint ongeveer bij 250 euro voor een enkele losse figuur tot ongeveer 800 euro voor een volledig gedecoreerde kamer met een uitgebreide boom met diverse Disney figuren en leuke details en extra's. De prijzen zijn gebaseerd op een egale witte of heel zacht gekleurde gladde ondergrond.

Er zijn ook nog een hoop leuke extra's die je kunt toevoegen aan je muurschildering om het babykamertje helemaal af te maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartjes, vlindertjes, sterretjes, of de naam van je kindje. Bekijk hier de mogelijkheden!

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering Minnie Mouse?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl