Muurschildering Winnie the Pooh

Muurschildering Winnie the Pooh

tigger muurschildering babykamer
Tigger die sterren boven het bedje gooit

Winnie the Pooh is nog steeds heel erg populair, nu ook voor muurschilderingen op de babykamer! Het leuke van een muurschildering Winnie the Pooh is dat hij zowel voor jongens als voor meisjes kan.

Ook kunnen de kleuren helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit grijstinten (met kleuraccenten naar wens), bruintinten (met kleuraccenten naar wens), pastelkleuren of felle kleuren. Elk resultaat is even leuk, het hangt er natuurlijk helemaal van af hoe bont je het wilt maken op de babykamer!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van een muurschildering Winnie the Pooh, mét de prijzen. Zit wat u zoekt er nog niet tussen? Stuur mij dan gerust een mailtje met het plaatje van uw voorkeur.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

muurschildering winnie the pooh
Pooh, Teigetje en Knorretje op een tak

Tak met Winnie the Pooh en vriendjes. Lengte van de tak is in dit voorbeeld ongeveer 2,5 meter.

Deze muurschildering is uitgevoerd in zwart/wit (grijstinten) met kleuraccenten. In dit geval roze, dat is aangepast aan het behang dat elders in de kamer komt. Uiteraard is het ook mogelijk om dit in blauw te doen voor een jongetje of in groen voor een neutrale unisex babykamer.

Hier komt de tak uit het plafond omdat er ook nog gordijnen komen te hangen, maar het is ook mogelijk om de tak vanuit de zijkant te laten beginnen.

Prijs: € 295,- inclusief btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

 

baby pooh muurschildering babykamer
Baby Pooh muurschildering beeldvullend kamerhoogte

Baby Winnie the Pooh met Tigger, Winnie, Knorretje en Eeyore in een boom met vlinders, bijen en honingpotten. Deze muurschildering heeft veel leuke details. De kleuren zijn nu een combinatie van taupe-tinten en turquoise tegen een heel licht beige achtergrond, maar kunnen worden aangepast naar uw keuze.

1,5 Dag nodig om te schilderen. Prijs: € 800,- incl. btw, voorrijkosten en materiaal.

Het laatste wat we deden voor het slapen gaan was even in de babykamer spieken. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat."

Tijgertje muurschildering babykamer
Tijgertje muurschildering

Teigetje op een tak. De achtergrond kleur van de muur is heel licht taupe. Tijgertje in grijs met blauwe accenten in diverse kleuren blauw. Lengte van de tak ongeveer 2,5 meter.

Optie is om de tak vanuit de muur te laten komen in plaats van uit het plafond. Ook mogelijk met meer vlindertjes of in combinatie met een naam in sierletters of een gedichtje.

Prijs: € 295,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag.

 

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

winnie the poeh muurschildering
Winnie de Poeh boom met gedichtje, naam, bloemen, honingpotten enz

Zeer uitgebreide boom met de baby figuren van Winnie de Poeh en heel veel leuke details zoals een geboortegedichtje naar keuze, naambordje met de naam van je kindje in sierletters, honingpotten, bloemen, vlindertjes en bijtjes. Uiteraard kunnen de kleuren ook hier worden aangepast op uw persoonlijke wensen.

Ik pas het ontwerp aan op de afmetingen van het kamertje, rekening houdend met de stand van de meubeltjes.

Prijs: € 1100,- incl. btw en materiaal. Benodigde tijd om te schilderen: 2 dagen.

Meer foto's van Winnie the Poeh muurschilderingen:

Hieronder vindt u nog enkele foto´s van Winnie the Poeh muurschilderingen. Zit wat u zoekt er niet bij? Geen enkel probleem! U kunt mij altijd het gewenste plaatje mailen via het contactformulier.

Prijs van een Winnie the Pooh muurschildering

De prijzen van een muurschildering Winnie the Pooh liggen ongeveer tussen de € 200,- inclusief btw voor 1 enkele figuur tot ongeveer € 950,- voor een volledig gedecoreerde kamer met uitgebreide figuren op meerdere muren en leuke extra's zoals een geboortegedichtje, vogeltjes, vlindertjes enz.

Muurschildering kosten algemeen, extra info

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl