Nijntje muurschildering

Nijntje muurschildering babykamer

Nijntje muurschildering
Nijntje met knuffelbeer

Er zijn veel leuke spulletjes te krijgen van Nijntje voor de babykamer, en een Nijntje muurschildering daarbij maakt het natuurlijk helemaal af!

Ik kan de Nijntje muurschildering helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Alle muurschilderingen zijn op maat gemaakt, rekening houdend met de ruimte, de stand van de meubeltjes en de kleuren meng ik op maat op de dag zelf. Op die manier wordt uw Nijntje muurschildering een echte blikvanger!

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:

muurschildering nijntje baby
Nijntje op een schommel met roze

Grote boom met een naambordje met de naam van de kindje in sierletters naar keuze en Nijntje op een schommeltje, leuk afgemaakt met vlindertjes. Uiteraard kun je de kleuraccenten ook aanpassen naar blauw of bijvoorbeeld mintgroen!

De totale afmeting is ongeveer 4 meter breed, maar dit stem ik altijd af op uw eigen ruimte, zodat alles er perfect in past.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag, heel soms 2 dagen afhankelijk van ondergrond, grootte enz.

Prijs: € 585,- incl. btw en materiaal

muurschildering nijntje
Nijntje met babyblauwe accenten

Een tak met Nijntje op een schommel, vlindertjes en vallende blaadjes. De vlindertjes kun je eventueel ook nog door laten lopen op een andere muur. Uiteraard kan hier ook nog een leuk geboortegedichtje bij, of de naam van je kindje. Lengte van de tak: ongeveer 2,5 m.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 275,- incl. btw en materiaal

 

nijntje muurschildering babykamer
Nijntje met hangende bloesemtakken

Overhangende bloesemtakken in een kleur naar keuze met Nijntje op een schommel. De vorm van de takken kan worden aangepast aan de stand van de meubeltjes en het plafond.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 315,- incl. btw en materiaal

Zit wat u zoekt er niet tussen? Alle plaatjes zijn mogelijk, dus indien u zelf een afbeelding heeft die hier nog niet tussen staat kunt u die vrijblijvend mailen via het contactformulier.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Via het internet kwam ik op de site van Saskia de Wit. Het contact via de mail verliep prettig. En de muurschilderingen zijn prachtig geworden. Omdat ik Saskia de Wit had opgespoord via internet, was ik erg benieuwd hoe het zou worden. Maar het is boven verwachting. Ik krijg er ontzettend veel complimenten over en zou Saskia de Wit zeker aanbevelen! Ook het advies wat ze geeft is erg fijn en daardoor is het nog mooier geworden dan vooraf gedacht."

tweeling babykamer inspiratie
Tweeling muurschildering van 2 Nijntjes op een schommel en 2 naambordjes

Als extra bij een Nijntje muurschildering staan een paar hartjes of sterretjes, een gedichtje of een tekst met naam vaak erg leuk. Ik heb een selectie aan teksten of gedichtjes beschikbaar, u mag ook op de dag zelf nog uitzoeken welke u het leukste vindt! Bekijk alle extra´s zoals glitters, naam in sierletters enz!

nijntje muurschildering babykamer
Nijntje met knuffelbeertje, vlinders én een rupsje op de tak in verschillende kleuren

De gebruikte kleuren pas ik helemaal aan op uw wensen. Blauw voor een jongen en roze voor een meisje of gewoon eigenwijs limegroen bijvoorbeeld. Maar ook taupe en grijstinten behoren tot de mogelijkheden.

Ik heb zelf een hoop leuke plaatjes die als voorbeeld kunnen dienen, dus mocht u zelf nog niets hebben gevonden dan kan ik u altijd vrijblijvend een paar voorbeelden opsturen.

Muurschildering kosten algemeen

Ga naar prijs muurschildering

Algemene vragen

Ga naar FAQ

Contact

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave voor een Nijntje muurschildering?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen ´wafeltjes´ structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl